Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                               
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow МК обяви конкурсна сесия за финансова подкрепа на библиотеките
МК обяви конкурсна сесия за финансова подкрепа на библиотеките Печат
ББИА
Министерство на културата обяви конкурсна сесия за финансова подкрепа на библиотеките: http://mc.government.bg/contestsc.php?P=163&s=164&c=1312&ctypeid=1.
Право на участие в конкурса за финансова подкрепа имат регионалните библиотеки и общинските библиотеки, създадени с решение на общински съвет като общински културен институт, съгласно чл. 8 от Закона за закрила и развитие на културата.
Проектите се подават в Министерството на културата в едномесечен срок от датата на публикуване на обявата – до 30 юли 2014 г. За допълнителна информация: Министерство на културата, Дирекция „Нематериално културно наследство”, тел.: 02/ 9400 844.   
Колеги, имате възможност чрез проекти по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове на четене и информираност” 2014 г. да обновите фондовете на вашите библиотеки!
 
ББИА ви пожелава успех!
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.