Начало arrow Актуално arrow Архив arrow От библиотеките 2023 arrow Присъединете се към екипа на Библиотека "Паница" към Американския университет в България!
Присъединете се към екипа на Библиотека "Паница" към Американския университет в България! Печат
Библиотека "Паница" към АУБ търси талантливи и мотивирани кандидати за следните позиции:
1. Библиотекар  Информационна грамотност. Ако вярвате, че знанието е ключът към успеха и искате да подпомогнете академичното и научно израстване на нашите студенти и преподаватели, това е позицията за вас! Вие ще имате възможността да насърчавате информационната грамотност и критичното мислене, да внедрявате иновативни методи на обучение, да боравите с богатата ресурсна база на библиотеката и да съдействате за обогатяване на знанията за цял живот на читателите ни.
2. Библиотекар – Книгозаемна. Ако сте запалени по насърчаването на достъпа до знания, предоставянето на качествено обслужване на читателите и създаването на обогатяваща академична среда, кандидатствайте за тази позиция. Вие ще бъдете част от отдел Обслужване и информационни дейности и ще подпомагате читателите на библиотеката в търсенето и безпроблемния достъп до ресурси, ще си сътрудничите с преподаватели, студенти и служители, за да посрещнете техните информационни нужди, като същевременно насърчавате приветлива и приобщаваща среда.

От библиотеката предлагат:
  • Възможност за работа в международна, динамична и иновативна академична среда във водеща образователна институция.
  • Възможност за личен и професионален растеж в стимулираща образователна среда.
  • Конкурентно възнаграждение и социални придобивки.
Може да се запознаете с обявите и да кандидатствате онлайн. Позициите са постоянни и базирани в Благоевград. Официалният работен език в институцията е английски. Библиотека "Паница" приветства разнообразието и се стреми да създаде инклузивна работна среда. Присъединете се към тях и бъдете част от тяхната мисия за обогатяване на знанието и подкрепа на образователния процес! 
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.