Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2013 arrow Първо заседание на Обществения съвет към министъра на културата
Първо заседание на Обществения съвет към министъра на културата Печат
ББИА
На 1 август 2013 г. се проведе Първото заседание на Обществения съвет към министъра на културата. Съставът на съвета включва 40 души, които представляват широк спектър от граждански, професионални и творчески организации, свързани със сферата на културата. На първото заседание бяха обсъдени и утвърдени правила за работа. Участниците се обединиха около най-важните теми, които следва да влязат в дневния ред на съвета в близките седмици и месеци. В Обществения съвет библиотечната общност е представена от проф. Боряна Христова, Директор на Национална библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" и Снежана Янева, Председателя на УС на ББИА.
Повече информация можете да прочетете на сайта на Министерството на културата.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.