Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2013 arrow Европейска конференция по информационна грамотност
Европейска конференция по информационна грамотност Печат
ECIL

Европейската конференция по информационна грамотност (ECIL) ще се проведе на 22 – 25 октомври 2013 г. в Истанбул, Турция. Тя се организира от Департамента по информационни технологии на Университета Hacettepe, Турция  и Департамента по информационни и комуникационни технологии на Университета в Загреб.

Конференцията е подкрепена от ЮНЕСКО, Турската национална комисия на ЮНЕСКО и Секцията по информационна грамотност на ИФЛА. Сред водещите доклади ще присъства Пол Зурковски, който за първи път през 1974 г. въвежда термина „информационна грамотност”.
Крайният срок за изпращане на предложения за доклади е 1 февруари 2013 г. Други важни дати и подробна информация ще намерите на сайта на конференцията: www.ilconf.org.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.