Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2009 arrow Семинар по проекта ENTITLE
Семинар по проекта ENTITLE Печат
ББИА
ББИА е българският партньор по проекта ENTITLE, финансиран от директората „Образование и култура” на ЕК, Програма „Учене през целия живот”. 
Управителният съвет на ББИА Ви кани да вземете участие в семинар на тема „Обществените библиотеки и ролята им в ученето през целия живот”. На семинара ще бъдат представени основните дейности по проекта ENTITLE и резултатите от тях. Ще бъдат споделени водещи практики на обществените библиотеки в страната, които активно работят по програми за учене през целия живот.
Семинарът ще се състои на 30 септември (сряда) от 10.30 до 15.00 часа в Американския кът на Столична библиотека (пл. Славейков №4А).  
Молим в срок до 28 септември да заявите участие на Ваш представител в офиса на ББИА: тел. 987 07 34 или имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.